WHAT CAN WE DO FOR YOU?

Behandelingen

01

HUIDVERZORGINGMedik8 basis (60 minuten )

Reinigen, diepte reiniging, scrub, uit-reinigen, massage met vitamines, masker, serum en dag of nacht verzorging.


02

PEELINGSMedik8 superpeel

Zelfs voor de meest gevoelige huid is er de Medik8 Superfacial. Deze peeling, met o.a. papaja, verwijdert de dode huidcellen, stimuleert en vernieuwt de huid maar dan zonder vervelling of roodheid. Een speciaal gekozen mix van acht actieve ingrediënten geselecteerd op hun kracht en tegelijkertijd zachte werkingsmechanismen. In tegenstelling tot traditionele chemische peelings die de huid peelen om een nieuwe en ongeschonden huid zichtbaar te maken, bevat de superfacial peel papaïne, een natuurlijk gewonnen enzym.

Papaïne is een krachtig spijsverteringsenzym afgeleid van papaya vrucht die in wezen de dode huidcellen van de oppervlakte 'eet', waardoor de huid glad, zacht en stralend eruit ziet, maar zonder de downtime en intense peeling effect.

Fruitzuurbehandeling

De speciale fruitzuurbehandeling, in hogere concentraties worden de bovenste huidlagen losgemaakt en verhoorningen verwijderd, de vochthuishouding van de huid verbeterd en de celregeneratie gestimuleerd. De producten van ArcelMed horen bij een nieuwe generatie cosmetica, die een brug zijn tussen pure cosmetica en medische huidverzorging. In samenwerking met de universiteitskliniek van Freiburg heeft JEAN D'ARCEL deze medisch/cosmetische verzorgingslijn ontwikkeld. ArcelMed zorgt voor een succesvolle huidprofiel verbetering en is ook geschikt voor de geïrriteerde, gevoelige huid.

.ANESI bio peeling

Deze peeling polijst de epidermis en bevat een mega-boost aan vitaminen, mineralen en aminozuren, is sterk ontgiftend en het celmetabolisme is geactiveerd. De huid ziet er direct gezonder en veel gladder uit. Ook stimuleert de aanmaak van nieuwe, gezondere huidcellen. Door de kruiden peeling van Anesi start het exfoliatie proces van binnenuit.

Deze intensieve peeling kunnen we inzetten bij diverse huidproblemen zoals:
- Acné
- Diverse vormen van hyperpigmentatie zoals zonneschade
- Verfijnen van fijne lijntjes en van grove poriën
- Wegnemen van grauwheid en vaalheid
- Een huid die uit balans is
- Littekens
- Slecht doorbloede huid

U zult het resultaat direct na de biopeeling ervaren. De huid is gladder, zachter, beter doorbloed.
Huid probleem aanpakken?! Boek een kuur.
Bij acne, gerstekorrels, pigmentvlekken, littekens, grove poriën, slechte doorbloeding of een rokershuid wordt een kuur geadviseerd.


03

DERMAPEN 4De Dermapen behandelingen zijn ontworpen om een veilige en herstellende reactie in het weefsel te creëren door de natuurlijke collageen- en elastine productie in de huid te activeren, zonder ernstige bijwerkingen en een downtime. Dit samen met het herstellen van de huidoppervlakte zorgt voor een verbeterde huid; de huid ziet er hierdoor gezonder, strakker en gelijkmatiger uit en poriën vervagen en rimpels verminderen.

Het gezicht, lippen, rondom de ogen, oren, nek, borst, handen en hoofdhuid kunnen allemaal met uiterste precisie behandeld worden om snel liften, verstevigen van het weefsel en de gelaatscontouren te stimuleren.

Bovendien zorgen de vele gecreëerde microkanalen ervoor dat de huid 80% meer actieve ingrediënten kan opnemen die diep in de huid dringen om zich te voeden en te worden opgenomen door de onderliggende cellen. U ziet al verbluffende resultaten in slechts één sessie.

De huid bestaat cellen, heel veel cellen. En al deze cellen moeten voorzien zijn van bloed, dit is hun voeding. De aanmaak van vernieuwde bloedvaten zorgen er dus voor dat iedere cel weer goed kan functioneren. Oude kapotte cellen worden vernietigd en verlaten het lichaam, hierdoor word er plaats gemaakt voor nieuwe cellen die zich weer uitstekend zullen inzetten voor de huid. Dit is een proces in de huid die wel 3 maanden na de laatste behandeling kan duren, soms zelfs wel jaren lang!De DERMAPEN 4 is onder andere geschikt voor de volgende indicaties:
-Fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping
-Acne littekens
-Active acne
-Rosacea
-Couperose
-Ouderdomsvlekken
-UV-pigmentatie
-Littekens onder andere door brandwonden (De DERMAPEN4 is het enige Micro Needling apparaat met speciale littekeninstelling.)
-Zonbeschadiging
-Pigmentstoornissen
-Grove huidstructuur / vergrote poriën
-Striae / striemen

Tijdens de behandelingen werken wij ook ALLEEN maar met de producten van Dermapen (Dermaceuticals), omdat deze producten zeer goed worden opgenomen in de huid. De producten bevatten tevens ook ontstekingsremmers, die ervoor zorgen dat de huid zich super snel herstelt na de behandeling.

Tot 48 uur na de behandeling:

-Dezelfde dag geen producten aanbrengen op de behandelde huid
-Vermijd intensieve trainingen
-Vermijd extreem warme douches, sauna’s of zwembaden
-Vermijd de zon voor 14 dagen
-Bescherm je huid met factor 30 of 50
-Zorg er ook voor dat u 48 uur na de behandeling niet gaat sporten, geen foundation of poeder gebruikt.
Hoge controle hygiëne

Wij werken ontzettend hygiënisch voor, tijdens en na deze behandeling. Omdat wij intensief te werk gaan op de huid is het zeer belangrijk om hygiënisch te werk te gaan. Bij ons kunt u hier zeker vanuit gaan dat dit ook daadwerkelijk gebeurt. Ook worden er tijdens iedere behandeling nieuwe naalden gebruikt die wij uit een steriele verpakking halen.

03

HIFU (Ultarapie)Hifu behandeling. Hifu staat voor High Intensity Focused Ultrasound, ook wel dé facelift zonder snijden! Tijdens deze behandeling wordt er gewerkt op de SMAS laag van de huid. Dit is dezelfde laag die strakgetrokken wordt tijdens een chirurgische facelift. Er zijn over het algemeen 2 tot 3 behandelingen nodig om een optimaal resultaat te bereiken. Het mooie van deze behandeling is dat er nauwelijks bijwerkingen zijn en er geen downtime is. Blijft 3 maanden na de behandeling doorwerken. Het collageen wordt namelijk op natuurlijke wijze aangemaakt. Het is een echte collageen boost voor de huid. Voor mensen die geen fillers willen of een facelift te ver vinden gaan is het een perfecte behandeling. Het effect is een verstevigde, gelifte en verstrakte huid.

Hifu is in te zetten voor:
- verslapte/doorzakkende hals
- fijne lijntjes/rimpelsbr> - verslapte oogleden of het liften van de wenkbrauwen
- dubbele kin
- verstrakken van buik, armen, benen of rug
- liften van borsten
- contour verstrakking: neuslippenplooi, kaaklijn


04

Buccal bindweefsel massageDe nieuwste bindweefsel techniek die overgewaaid is naar Nederland. ookwel face lifting bindweefselmassage voor het gezicht. Echter gebeurd deze vorm ook binnensmonds. De binnenkant van de spieren in het gezicht worden tijdens deze behandeling ook aangepakt. De behandeling zorgt onder andere voor de aanmaak van collageen en geeft een liftend en verjongend effect. Ook verbetert het de huurconditie en de algehele contour van het gezicht. Ook stimuleert de het de doorbloeding en werkt de massage therapeutisch. Wil je optimaal resultaat behalen en doe je buccal voor het eerst? Dan is ons advies een kuur van 6 behandelingen te boeken. Deze plannen we dan in 6 weken achtereen. Elke week heb je een behandeling van 30 minuten. Buccal is geschikt voor iedereen, maar vooral mensen met zichtbare rimpels/groeven, verkrampte en verlamde gezichtsspieren, ingevallen wangen, verklevingen in het gezicht, mensen die knarsen/kaken klemmen en mensen die een verjongend en liftend effect willen bereiken en aanhouden. Na de kuur kun je het liftende effect onderhouden door elke 4 tot 6 weken een behandeling te ondergaan.

De voordelen van de Buccal Massage
-stimuleert de doorbloeding
-stimuleert de aanmaak van collageen
-heeft een liftende werking
-heeft een verstevigende werking
-maakt de spieren van het gezicht los
-werkt op de spieren
-voert vocht af
-verhoogt de zuurstofvoorziening

Wat kunnen we behandelen met de Buccal Massage
-fijne lijntjes en rimpels -verslapte huid -slecht doorbloede huid -verslapte kaaklijn -liften jukbeenderen -we kunnen preventief werken op huidveroudering


05

TelewayEen Teleway behandeling is een vrijwel pijnloze behandeling met verbluffend en direct resultaat. Teleway maakt gebruik van de wereldwijd unieke techniek van USHF (Ultra Short High Frequency). Deze techniek wordt al jaren in de medische wereld gebruikt en is nu ook voor cosmetische doeleinden geschikt. Met een naaldje, dat verbonden is met het Teleway apparaat, wordt de huidafwijking behandeld. Door coagulatie (stollen van het bloed) verdwijnt nu het gesprongen bloedvaatje. Door de warmteontwikkeling zal de huid wat rood worden en er kan een korstje op komen.

Teleway kan je inzetten voor
-Bloedblaasjes
-Couperose, tele's, gesprongen adertjes
-Spider Naevus, rood spinadertje
-Fibromen, dit zijn steelwratjes
-Kleine pigmentvlekken, ouderdomsvlekken
-Talgklierhyperplasie, dit zijn gele, gelobde bultjes van een tot enkele millimeters groot ontstaan vanuit lokale ophoping van talgkliertjes
-Vetbultjes, talgcysten
-Andere onregelmatigheden in de huid


06

MassagesOntspanning massage

Een ontspanningsmassage heeft vele voordelen: het maakt spieren soepeler, neemt spierkrampen weg, brengt de bloedsomloop op gang en zorgt voor de afvoer van vocht en afvalstoffen. Met een massage geef je je immuunsysteem en weerstand ook een boost, wat ervoor zorgt dat je minder vaak ziek bent.

Met een ontspanningsmassage verminder je lichamelijke klachten, waardoor je je ook geestelijk weer goed voelt en andersom. Hoe jij je voelt, is namelijk onlosmakelijk verbonden met eventuele lichamelijke klachten. Met een massage creëer je rust in je hoofd en lichaam en zorg je ervoor dat stress geen kans maakt.

Sport massage

Een sportmassage is een massage die gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Een sportmassage verbetert de doorbloeding van je spieren, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Daarmee wordt het herstel van je lichaam bevordert en voorkom je blessures door overbelasting van je spieren.

Bij een sportmassage wordt stevig gemasseerd, waarbij bijvoorbeeld bindweefsel wordt losgemaakt en knopen uit je spieren worden gehaald. Daarvoor moet er diep in de spieren worden gemasseerd, wat soms niet prettig aanvoelt.

Hotstone massge

Hot stone massage is een intense, diep werkende massagevorm die voor een heerlijk weldadig gevoel zorgt. Het is een goede behandelmethode voor het verzachten en verhelpen van geestelijke en lichamelijke problemen; blokkades in lichaam en geest worden opgeheven. De warmte van de stenen en de massagetechnieken stimuleren de bloedsomloop.

Hot stone massage is dan ook uitermate geschikt voor mensen die last hebben van spanningen en spierproblemen. Vanwege de betere doorbloeding worden ook afvalstoffen effectiever afgevoerd. Verder hebben Hot stone massages ook een kalmerend effect op het zenuwstelsel.

Het is een ideale massagevorm voor mensen die zowel hun geestelijke als lichamelijke balans willen herstellen. Hot stone massage kan ook problemen als slapeloosheid, winterhanden- en voeten, aandoeningen aan de luchtwegen en spijsverteringsproblemen verminderen.

Gezichtsmassage

Een gezichtsmassage werkt ontspannend, stimuleert de bloedsomloop en verbetert uw gezondheid. Plus: het zorgt ervoor dat u met een gezonde gloed Beauty Cartel verlaat. Heeft u klachten zoals hoofdpijn en stress is een gezichtsmassage zeker aan te raden!


Afspraak maken