Boek nu!
WHAT CAN WE DO FOR YOU?
01

HUIDVERZORGINGMedik8 basis (60 minuten )

Reinigen, diepte reiniging, scrub, uit-reinigen, massage met vitamines, masker, serum en dag of nacht verzorging


02

PEELINGSMedik8 superpeel

Zelfs voor de meest gevoelige huid is er de Medik8 Superfacial. Deze peeling, met o.a. papaja, verwijdert de dode huidcellen, stimuleert en vernieuwt de huid maar dan zonder vervelling of roodheid. Een speciaal gekozen mix van acht actieve ingrediënten geselecteerd op hun kracht en tegelijkertijd zachte werkingsmechanismen. In tegenstelling tot traditionele chemische peelings die de huid peelen om een nieuwe en ongeschonden huid zichtbaar te maken, bevat de superfacial peel papaïne, een natuurlijk gewonnen enzym. Papaïne is een krachtig spijsverteringsenzym afgeleid van papaya vrucht die in wezen de dode huidcellen van de oppervlakte 'eet', waardoor de huid glad, zacht en stralend eruit ziet, maar zonder de downtime en intense peeling effect.

Fruitzuurbehandeling

De speciale fruitzuurbehandeling, in hogere concentraties worden de bovenste huidlagen losgemaakt en verhoorningen verwijderd, de vochthuishouding van de huid verbeterd en de celregeneratie gestimuleerd. De producten van ArcelMed horen bij een nieuwe generatie cosmetica, die een brug zijn tussen pure cosmetica en medische huidverzorging. In samenwerking met de universiteitskliniek van Freiburg heeft JEAN D'ARCEL deze medisch/cosmetische verzorgingslijn ontwikkeld. ArcelMed zorgt voor een succesvolle huidprofiel verbetering en is ook geschikt voor de geïrriteerde, gevoelige huid.

.ANESI bio peeling

Deze peeling polijst de epidermis en bevat een mega-boost aan vitaminen, mineralen en aminozuren, is sterk ontgiftend en het celmetabolisme is geactiveerd. De huid ziet er direct gezonder en veel gladder uit. Ook stimuleert de aanmaak van nieuwe, gezondere huidcellen. Door de kruiden peeling van Anesi start het exfoliatieproces van binnenuit.

Deze intensieve peeling kunnen we inzetten bij diverse huidproblemen zoals:
- Acné
- sommige vormen van hyperpigmentatie zoals zonneschade
- verfijnen van fijne lijntjes en van grove poriën
- wegnemen van grauwheid en vaalheid
- een huid die uit balans is
- littekens
- slecht doorbloede huid

U zult het resultaat direct na de biopeeling ervaren. De huid is gladder, zachter, beter doorbloed.
Huid probleem aanpakken?! Boek een kuur.
Bij acne, gerstekorrels, pigmentvlekken, littekens, grove poriën, slechte doorbloeding of een rokershuid adviseer ik u een kuur.


03

Derma-penDe dermapen heeft kleine vibrerende naaldjes die de huid een heel klein beetje beschadigen, zodat er een natuurlijk genezingsproces in gang wordt gezet. Door de prikkeling in het bindweefsel komen groei- en helende factoren vrij, die zorgen voor de aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel). Afhankelijk van de indicatie en huidconditie zal de specialiste bepalen hoe diep de naaldjes in de huid geplaatst worden. Bij een diepe plaatsing kan de huid iets bloeden. Dat geneest echter meteen weer. De huid zal na deze gezichtsbehandeling nog 1 à 2 uur rood zijn en gloeiend aanvoelen. Dat zal geleidelijk minder worden maar er zal nog enkele dagen een rode gloed zichtbaar zijn. Daarnaast zal de huid iets schilferen

De dermapen is onder andere geschikt voor de volgende indicaties:
-Fijne lijntjes, rimpels en huidverslapping
-Acne littekens
-Littekens van andere aard
-Zonbeschadiging
-Pigmentstoornissen
-Grove huidstructuur / vergrote poriën
-Striae / striemen


04

BB GLOWBB GLOW is een gezichtsbehandeling waarbij een mooie egale kleur wordt gecreëerd Deze behandeling die helpt littekens als gevolg van acne te herstellen, bevorderd tevens de teint van de huid, hetgeen resulteert in een heldere, stralende huid. De BB glow microneedling behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen, en voor alle huidtypes. Een laag Semi-permanente BB serum wordt in de huid gebracht door middel van de zogenoemde dermapen. De behandeling belooft je huid te voorzien van een mooie matige dekking om je vlekjes, roodheid en donkere oogcirkels te verbergen. voor volledig effect zijn 3 tot 5 behandelingen aan te raden.

Effecten BB-GLOW
-Intensieve bevochtiging
-Gladde huidstructuur
-Egale huidskleur
-Vermindering van couperose
-Pigmentvlekken en huidaandoeningen zoals vitiligo worden lichter waardoor de huid frisser en jeugdiger oogt
-Vermindering van vlekken
-Vermindering van littekens
-Vermindering van fijne rimpels

VEILIG
De veiligheid van het BB glow serum is uitvoerig getest. Het product voldoet volledig aan de veiligheidseisen zoals opgesteld in de EU. Het serum is vrij van geuren, alcohol, kleurstoffen én is allergenenvrij. Dit maakt het product uitermate geschikt voor langdurige toepassing.


05

TelewayEen Teleway behandeling is een vrijwel pijnloze behandeling met verbluffend en direct resultaat. Teleway maakt gebruik van de wereldwijd unieke techniek van USHF (Ultra Short High Frequency). Deze techniek wordt al jaren in de medische wereld gebruikt en is nu ook voor cosmetische doeleinden geschikt. Met een naaldje, dat verbonden is met het Teleway apparaat, wordt de huidafwijking behandeld. Door coagulatie (stollen van het bloed) verdwijnt nu het gesprongen bloedvaatje. Door de warmteontwikkeling zal de huid wat rood worden en er kan een korstje op komen.

Teleway kan je inzetten voor
-Bloedblaasjes
-Couperose, tele's, gesprongen adertjes
-Spider Naevus, rood spinadertje
-Fibromen, dit zijn steelwratjes
-Kleine pigmentvlekken, ouderdomsvlekken
-Talgklierhyperplasie, dit zijn gele, gelobde bultjes van een tot enkele millimeters groot ontstaan vanuit lokale ophoping van talgkliertjes
-Vetbultjes, talgcysten
-Andere onregelmatigheden in de huid


06

MassagesOntspanning massage

Een ontspanningsmassage heeft vele voordelen: het maakt spieren soepeler, neemt spierkrampen weg, brengt de bloedsomloop op gang en zorgt voor de afvoer van vocht en afvalstoffen. Met een massage geef je je immuunsysteem en weerstand ook een boost, wat ervoor zorgt dat je minder vaak ziek bent. Met een ontspanningsmassage verminder je lichamelijke klachten, waardoor je je ook geestelijk weer goed voelt en andersom. Hoe jij je voelt, is namelijk onlosmakelijk verbonden met eventuele lichamelijke klachten. Met een massage creëer je rust in je hoofd en lichaam en zorg je ervoor dat stress geen kans maakt.

Sport massage

Een sportmassage is een massage die gericht is op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren. Een sportmassage verbetert de doorbloeding van je spieren, waardoor afvalstoffen sneller worden afgevoerd. Daarmee wordt het herstel van je lichaam bevordert en voorkom je blessures door overbelasting van je spieren. Bij een sportmassage wordt stevig gemasseerd, waarbij bijvoorbeeld bindweefsel wordt losgemaakt en knopen uit je spieren worden gehaald. Daarvoor moet er diep in de spieren worden gemasseerd, wat soms niet prettig aanvoelt.

Hotstone massge

Hot stone massage is een intense, diep werkende massagevorm die voor een heerlijk weldadig gevoel zorgt. Het is een goede behandelmethode voor het verzachten en verhelpen van geestelijke en lichamelijke problemen; blokkades in lichaam en geest worden opgeheven. De warmte van de stenen en de massagetechnieken stimuleren de bloedsomloop. Hot stone massage is dan ook uitermate geschikt voor mensen die last hebben van spanningen en spierproblemen. Vanwege de betere doorbloeding worden ook afvalstoffen effectiever afgevoerd. Verder hebben Hot stone massages ook een kalmerend effect op het zenuwstelsel. Het is een ideale massagevorm voor mensen die zowel hun geestelijke als lichamelijke balans willen herstellen. Hot stone massage kan ook problemen als slapeloosheid, winterhanden- en voeten, aandoeningen aan de luchtwegen en spijsverteringsproblemen verminderen.

Gezichtsmassage

Een gezichtsmassage werkt ontspannend, stimuleert de bloedsomloop en verbetert uw gezondheid. Plus: het zorgt ervoor dat u met een gezonde gloed onze salon verlaat. Heeft u klachten zo als hoofdpijn en stress is een gezichtsmassage zeker aan te raden.


Afspraak maken